9 mai 2011

Bucharest Fashion Week 2011 - Ultima seara

Sigla FashionTV


       In ultima seara, la Bucharest Fashion Week 2011, ne-am putut delecta cu 2 colectii marca Botezatu, cu pantofii si cizmele cu tocuri supradimensionate de la Mihai Albu, Giada Curti, Ego Men, BSB, Diamants si, ca in fiecare editie, cu concursul Fashiontv Model Awards.

Catalin Botezatu - Colectia Aviator

Catalin Botezatu a inceput a treia seara de moda, cu colectia Aviator, pentru barbati, in care am putut admira o combinatie intre piesele de lenjerie intima cu cristale Swarovski si palariile/caciulile din Top Gun.

Mihai Albu a mizat si de aceasta data pe tocuri exagerat de inalte, care sunt interesante de privit, dar aproape imposibil de purtat.

Designerul italian Giada Curti a venit la Bucuresti cu o colectie foarte feminina de rochii de ocazie, care au impresionat prin originalitatea combinatiilor.

Prezentare DiamantsIn cadrul colectiei de la Ego Men's Fashion Concept am vazut ca au aparut in sfarsit, pe piata si costume barbatesti in alte culori in afara de negru, gri bleumarin sau alb.

BSB a venit cu o colectie de haine casual, foarte sic si accesibile oricarui tip de conformatie.

"Diamonts last forever", acesta a fost piesa laitmotiv a prezentarii bijuteriilor de la Casa Diamants, care bineinteles ca au facut deliciul publicului feminin.

Catalin Botezatu a incheiat seara de moda, cu o colectie glam de rochii de seara din dantele, pene si cristale Swarovski, iar printre modele le-am putut vedea si pe trei dintre participantele la emisiunea Next Top Model, difuzata pe Antena 1.

Castigatoarea FashionTV Model Awards 2011
In cadrul concursului FashionTV Model Awards au fost premiate, pe buna dreptate, cele mai frumoase pretendente la titlu, iar premiile pe care le-au castigat au fost substantiale: rochii, bijuterii, vacante in strainatate si contracte de mii de euro.

Si uite asa s-a mai terminat un eveniment de moda, fite si diamante. Il asteptam pe urmatorul, sa vedem ce ne mai rezerva!

PENTRU VIZUALIZAREA POZELOR EXCLUSIVE ALE TUTUROR COLECTIILOR DIN ULTIMA SEARA A BFW 2011, ACCESATI PAGINA DE FACEBOOK A SITE-ULUI NOSTRU!

Pe curand,

Alexis

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu