16 noiembrie 1989

Livrare, plata si returnare

LIVRARE SI PLATA 

Comanda ta poate fi livrata in sistem ramburs (cu plata la primirea coletului) prin:
1) Curier
2) Posta Romana
3) Livrare personala (in Bucuresti)



Pentru Bucuresti:
1) nu vei plati taxe de livrare in cazul in care vei opta pentru livrarea personala (in zona Piata Unirii, langa Hotel Horoscop
2) pentru livrarea prin InterCurier, taxa de expediere este de 10 lei
3) LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 300 lei

Pentru alte localitati: 
1) livrarea strandard a coletului se va face prin Fan Courier (vom face insa, livrarea prin Posta Romana, daca taxele de livrare pana in localitatea ta, sunt mai mari decat cele afisate mai jos), pentru toate localitatile aflate in reteaua acestora de acoperire, iar tarifele sunt urmatoarele:
• 30 - 150 lei --> 27.00 lei
• 151 - 250 lei --> 23.00 lei
• 251 - 350 lei --> 18.00 lei
2) pentru localitatile aflate in afara retelei de acoperire a Fan Courier, livrarea se va face prin acelasi serviciu de curierat, iar tarifele vor fi cele de mai sus, la care se adauga tariful pentru kilometri aditionali, iar taxa de transport iti fi comunicata INAINTE de livrare si atunci vei putea opta intre varianta trimiterii prin curier sau cea prin Posta Romana, daca taxele de curier ti se vor parea prea mari. Vezi aici reteaua de acoperire a Fan Courier Punctele de lucru Fan Courier
3) LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 350 lei. Comenzile care depasesc valoarea de 350 lei, dar au adresa de livrare in afara localitatilor in care Fan Courier are puncte de lucru, suma suportata de catre Alexis Design pentru transport este de 18 lei, restul urmand a fi suportat de catre client, cu instiintare prealabila.


TERMENII DE LIVRARE

   Dupa confirmarea comenzii, ne vom ocupa de procesarea ei si vom face tot posibilul sa-ti expediem produsul in cel mai scurt timp.
   
   Termenii de livrare sunt de 2-5 zile pentru produsele aflate pe stoc si de maximum 10 zile pentru produsele la comanda. Acest lucru este influentat de catre distribuitori si de stocurile noastre de marfa. Dupa confirmarea comenzii insa, iti vom comunica data la care vei primi coletul.



POLITICA DE RETURNARE

     Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de tine in formularul de comanda on-line. Aceasta adresa poate fi modificata fara niciun cost suplimentar, in cazul in care produsele nu au fost inca expediate. Daca produsele au fost expediate, va trebui sa suporti in intregime costurile pentru re-expediere.
     Daca din anumite motive, produsul nu corespunde cerintelor tale, ni-l poti returna in termen de 10 zile de la data primirii coletului, fara niciun fel de penalitati. IMPORTANT: pentru a putea returna produsele, te rugam sa ne comunici intentia ta prin intermediul formularului de contact online, in caz contrar, vom refuza returul! Coletul va trebui expediat fara valoare ramburs, pentru a putea fi verificata integritatea produselor. Produsele trebuie returnate exact asa cum au fost livrate "noi şi neutilizate", acest lucru insemnand ca acestea nu trebuie sa prezinte urme de purtare, zgarieturi, diverse semne sau vatamari; de asemenea produsele nu trebuie sa fi fost modificate in niciun fel (dimensiuni, greutate, forma, culoare, etc). In cazul in care produsele pe care le returnezi au inclus o oferta speciala, un cadou de cumparare, un cupon de reducere sau alt element promotional, vei returna si aceste elemente. Iti vom inapoia contravaloarea comenzii (exclusiv taxele de transport) in cel mult 30 de zile. Returnarea produselor se face exclusiv pe cheltuiala clientului.
      In cazul in care produsele expediate nu corespund cu cele comandate de tine, contacteaza-ne si le vom schimba pe cheltuiala noastra.
      Refuzul comenzii de catre client sau imposibilitatea contactarii acestuia de catre curierul, care foloseste datele de contact oferite de client, este o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare prezentate in aceasta sectiune. In cazul producerii unui astfel de eveniment clientul va primi o  atentionare in scris. In cazul repetarii unui astfel de eveniment, ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda a respectivului client.