8 mai 2011

Bucharest Fashion Week 2011 - Video Exclusive

Bucharest Fashion Week prezentatori
    Sunt din ce in ce mai putini amatori de fashion in ultima vreme sau cel putin, de show-uri de fashion. Altfel nu-mi explic numarul mic de designeri si spectatori de la cea de-a 15 a editie a Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de moda din Romania. Sau poate ca mai exista si alte explicatii, care tin inclusiv de organizare.

    Ne-am obisnuit ca in Romania evenimentele sa inceapa dupa cel putin cateva zeci de minute, fata de ora anuntata pe invitatie, iar BFW respecta intocmai obiceiul romanesc. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca repetitiile pentru show se fac pana in ultimul moment, iar cand intri in sala te trezesti izbit de un puternic miros de diluant (cu care s-a lustruit podiumul).

Pregatiri la Bucharest Fashion Week 2011In ciuda acestor inconveniente, sa participi la cel mai important eveniment de moda autohton nu poate fi decat un privilegiu.

Cele trei seri dedicate fashion-ului au avut fiecare cate un punct culminant, o "cireasa pe tort", ultima seara rezervand chiar mai multe surprize publicului spectator.



ACCESEAZA LINKURILE PENTRU A URMARI FILMARILE EXCLUSIVE ALE COLECTIILOR DE LA BUCHAREST FASHION WEEK 2011!!!
Prezentare Fancy
In prima seara de moda, am putut urmari colectia de rochii de mireasa de la Ersa Atelier, tinutele casual, pentru vara, de la Fancy, creatiile studentilor de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, inspirate din picturile creatoarei Sonia Delaunay, printurile in dungi sau florale de pe rochitele semnate de Karen Millen, senzualitatea dusa uneori la extrem a rochiilor de seara create de Anca Alexandra Higiu si in final, colectia extrem de pretioasa a designerului arab Walid Atallah, care a uimit audienta cu ultima rochie argintie de mireasa, de inspiratie egipteana, plina de cristale si insertii metalice.

Prezentarea VIDEO a colectiei designerului Walid Atallah






La Bucharest Fashion Week 2011
In a doua seara, cireasa de pe tort am servit-o chiar la inceput, datorita colectiei semnate de Clara Rotescu, in care elementul principal au fost fluturii, care au accesorizat rochiile vaporoase si foarte feminine ale creatoarei cu cea mai puternica ascensiune din ultimii ani. Au mai urmat colectiile Magic Woman si Katerina Alexandraki, care n-au impresionat in niciun fel, prezentarea Benvenuti, unde flash-urile aparatelor de fotografiat s-au auzit mai des datorita costumatiei foarte sumare a modelelor, care le-a scos la iveala mai multe zone ale corpului decat si-ar fi dorit, colectia Laurei Olteanu in care piesa centrala au fost pantalonii harem asortati cu coliere supradimensionate. Cristiana si Izabela Purdescu au prezentat o colectie super sexy din piele si dantela, iar Gianni Sapone a incheiat seara cu rochiile sale de inspiratie venetiana.

Detalii despre ultima seara, in partea a doua a articolului...


Pe curand,

Alexis

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu