3 decembrie 2011

Bucharest Fashion Week, decembrie 2011 - VIDEO EXCLUSIVE, prima seara

Bucharest Fashion Week, Decembrie 2011       Bucharest Fashion Week 2011, cel mai important eveniment de moda autohton, editia de iarna, a debutat chiar pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala, in locatia binecunoscuta - World Trade Center.

Inainte cu o ora de inceperea show-ului, vanzoleala mare: modele coafate mai mult sau mai putin machiate, care se invarteau intre sala si backstage, fotografi si cameramani care-si aranjau trepiedurile pe pozitie, invitati care-si cautau locurile, Dezbracatu de la Cronica Carcotasilor care incerca sa ia cateva interviuri pe fuga, organizatorii care se agitau sa-si primeasca oaspetii de seama si sa-i aseze pe scaunele rezervate, ultimele repetitii ale modelelor la manej pentru Botezatu, probe de sunet si lumini, pe scurt: spectacolul dinaintea spectacolului.

Bucharest Fashion Week 2011 - behind the scenesIn aceasta prima seara, desfasuratorul a inclus 5 colectii si FashionTV Romanian Awards in care au fost premiate locatiile cele mai high-class din turism.

Colectia care a deschis evenimentul a fost cea de haute-couture a lui Catalin Botezatu, de inspiratie ruseasca si intitulata "Tarina", cu caciuli si cape din blana de chinchilla si vizon si rochii realizate din materiale pretioase cu aplicatii de cristale, pietre si paiete. Bijuteriile alese pentru aceasta colectie au fost cerceii supradimensionati, foarte lungi. Am remarcat printre modele, pe finalistele de la Next Top Model din cele doua editii.



Colectia Wanda's Dream de rochii tip sirena a pus in evidenta talia si soldurile feminine, pe care le-a accentuat prin diferite aplicatii, croi si design al materialelor.



Cristiana Purdescu a avut o colectie in alb si negru, cu rochii realizate din catifea si organza cu un design romantic si modele florale.



Ego Men's Fashion Concept ne-a propus o colectie de costume barbatesti foarte elegante, colectie care s-a remarcat prin sacourile cadrilate sau uni cu aplicatii din cristale Swarovski si papioanele din portelan de diferite culori. Special guest: Sophia.



Colectia Adrianei Agostini, care a incheiat prima seara a festivalului de moda, a impresionat prin rochia cu aripi de fluture, dar si prin cele din tafta suprapusa.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Superb, |Cristiana Purdescu