13 octombrie 2010

Noile tehnici de agatare a femeilor - o revolutie in arta seductiei

Tehnici de agatare
     Ieri am auzit la radio vorbindu-se despre un studiu facut in Statele Unite in legatura cu tehnicile de agatat folosite de barbati. Studiul respectiv spunea ca circa 67% dintre femeile abordate pe strada sau in club i-au refuzat pe barbatii care au incercat sa le agate folosind diferite replici mai mult sa mai putin banale.... Am pufnit in ras!!! Doooh!!! Normal ca femeile din ziua de azi nu mai pica asa de usor la abordari precum: Buna, te cunosc de undeva?! sau Eu sunt Sorin! Pe tine cum te cheama? Nici macar replicile mai elaborate ca: Imi poti arata drumul spre inima ta?/ A rasarit soarele sau e doar zambetul tau?/ Mi-am pierdut numarul de telefon! Mi-l dai pe-al tau? nu mai functioneaza. O femeie trecuta de peste 23 de ani a fost deja abordata de cel putin cateva zeci de ori, daca nu, sute de ori si deja stie majoritatea replicilor de agatare, la fel cum a invatat sa-i refuze politicos pe barbatii care le folosesc.
     Imi inchipui cat de greu poate fi unui tip sa-si ia inima in dinti si sa abordeze o femeie pe strada sau in club, de aceea majoritatea o fac numai cand sunt insotiti de prieteni si atunci "ataca" in grup. Frica barbatilor se bazeaza in mod evident, tocmai pe acest refuz si pe eventuala cadere in penibil. Cunosc un caz in care el are toate atuurile pentru a cuceri orice femeie si-ar dori: e tanar, are fizic atletic si bine lucrat, e sportiv de performanta, e inteligent si foarte sarmant, dar de fiecare data cand a incercat sa agate o femeie, a esuat lamentabil, din cauza ca nu avea suficienta incredere in calitatile sale si nici nu stapanea vreo tehnica de abordare eficienta.

    Ati vazut vreodata emisiunea "The Pickup Artist"? Ei bine, emisiunea asta v-ar putea da toate regulile clasice de abordare peste cap! O sa fiti surprinsi sa vedeti cum niste tipi cu calitati fizice care lasa de dorit si cu un very low self esteem reusesc in cateva saptamani sa agate nu doar femei foarte atragatoare intalnite in cluburi, ci chiar stripteuze si fotomodele de top (considerate a fi categoriile cele mai greu de cucerit). Tipii respectivi intra intr-un concurs, in care sunt instruiti de un maestru in arta seductiei pe nume Mystery despre tehnicile prin care poti deschide conversatia cu o tinta (o fata, un grup de fete sau mixt), prin care te poti pune in valoare in fata ei si prin care poti sa-i castigi increderea, astfel incat sa ajungi sa o atingi si in final sa o cuceresti. Dupa ce li se explica anumite tehnici, concurentii sunt dusi pe teren (in cluburi, in magazine, la petreceri private, pe strada) sa puna in practica ce au inteles, urmariti de camere de luat vederi ascunse. Scopul final al concursului este ca unul dintre novici sa devina atat de versat in tehnicile de abordare incat sa poata invata la randul sau pe altii, obtinand titul de Master Pickup Artist.
The Pickup Artist
       Desi are la baza un format de televiziune, emisiunea are rolul real de a deschide ochii barbatilor asupra felului in care pot sa abordeze orice  femeie pentru a avea succes si a o cuceri. De exemplu, stiai ca atunci cand intri intr-un club in care vrei sa agati, cel mai bine ar fi sa vii insotit de femei, pentru ca atunci viitoarea ta tinta feminina va considera ca ai o valoare destul mare dat fiind faptul ca ai fost preales de prietenele tale sau ca gresesti atunci cand de abia ajuns intr-o discoteca, dai o raita, iti iei ceva de baut si apoi te asezi intr-o parte ca sa observi mai bine lumea din jur (fapt care iti scade din valoare in ochii celorlalti) in loc sa intri, sa-ti fixezi tinta si in maxim 3 secunde sa te duci sa abordezi grupul din care ea face parte sau ca atunci cand ai intrat intr-o conversatie cu preferata ta, trebuie sa-i spui ceva care sa te descalifice ca potential pretendent, astfel incat ea sa nu se simta amenintata si sa ajunga sa te refuze. O fraza potrivita in acest caz ar fi: "Pacat ca sunt gay (chiar daca nu esti si o vei demonstra mai tarziu), pentru ca chiar ai fi genul meu". Despre mai multe alte tehnici voi scrie intr-un post viitor, detaliind si ce caracteristici trebuie sa intruneasca un barbat pentru a putea avea succes la o femeie (si nu, nu e vorba sa demonstreze ca are multi bani, scotandu-si mobilul sau cheile de la masina pe masa).
       Pentru mine ca persoana de sex feminin si potential target :-) aceasta emisiune a reprezentat o adevarata revelatie si un pas revolutionar in arta seductiei, pentru ca trebuie sa stiti ca tehnicile lui Erik von Markovik alias Mystery sunt fundamentate pe principii stiintifice luate din psihologia sociala, body language, programare neuro-lingvistica si nu in ultimul rand, pe vasta sa experienta personala. asa se face ca, datorita faimei obtinute in urma reality show-ului si a eficientei tehnicilor sale, el a ajuns apoi, sa sustina cursuri in toata lumea, in incercarea de a da o mana de ajutor barbatilor. ;-)
      Merita sa aruncati o privire pe doua dintre cartile sale: "The Mystery Method: How to Get Beautiful Women Into Bed" (2005) si "The Pickup Artist: The New and Improved Art of Seduction" (2010) si mai ales, nu ratati sezoanele din emisiunea "The Pickup Artist"! You will not regret it!!!

Talk to you soon,
Alexis

6 comentarii:

Martha spunea...

Am vazut si eu emisiunea pe Euforia si mi s-a parut intr-adevar interesanta...Cred ca e nevoie de o schimbare in ceea ce priveste abordarea unei femei, in general replicile barbatilor cam lasa de dorit...

Cristi spunea...

Cate sezoane are emisiunea asta?

Alexis spunea...

Pana acum emisiunea a avut doua sezoane, sper sa avem ocazia sa vedem si un al treilea...

Mihai spunea...

Salve,

Mystery e chiar un tip super cool, care le zice bine. Am invatat si eu cateva tehnici din emisiunea lui si cel putin la mine au functionat. Nu stiam ca au aparut si carti scrise de el pe tema asta. Sper sa le gasesc si pe net de downloadat. Thanks for the hint!!!

StirideBine spunea...

Dar filmul Hitch, in care rolul principal, cel al unui “consilier in amor” (dating coach) era interpretat cu mare savoare, delicatete si indemanare de catre Will Smith l-ati vazut?

Alexis spunea...

Da, am vazut "Hitch" si cred ca de atunci ma tot preocupa subiectul... ;-) E un film foarte amuzant si in acelasi timp educativ, care chiar merita vazut.

Trimiteți un comentariu