25 octombrie 2010

Cerere de iesire cu baietii

           O prietena mi-a trimis pe mail o "Cerere de iesire cu baietii", pe care noi, fetele sa o aprobam si semnam, atunci cand partenerii nostri vor sa iasa in oras neinsotiti, "asa ca baietii". Textul cererii mi s-a parut extrem de amuzant, motiv pentru care nu m-am putut abtine sa nu-l public si pe blog.

The Hangover      "Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp...  In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in mod solemn sa vizitez numai locatiile stipulate mai jos, la momentele precizate. Sunt de acord sa ma abtin de la a flirta cu alte femei. Nici macar nu voi vorbi cu vreo persoana de sex feminin, in afara celor pentru care am permisiunea scrisa. Nu voi opri mobilul dupa 2 beri si nici nu voi consuma peste cantitatea de alcool permisa fara a chema un taxi SI fara a obtine derogarea telefonica de la cantitatea respectiva. Inteleg ca si in cazul in care imi este permisa “iesirea”, prietena/logodnica/sotia isi pastreaza dreptul de a fi suparata pe mine pentru toata saptamana urmatoare fara nici un alt motiv...."

Iata ce prevede "CLAUZA DE STRIPTEASE" de exemplu: "Nu numai ca nu este permis contactul cu persoane de sex feminin, dar promit sa ma feresc a ma apropia la mai mult de 30 m de vreo stripteuza sau dansatoare exotica. Violarea clauzei de striptease este motiv de terminare imediata a relatiei."

La sfarsitul cererii, exista si un cupon, care se completeaza cu data si ora la care partenerul trebuie sa se intoarca acasa si care trebuie semnat de EA (prietena/logodnica/sotia).

N-am putut publica cererea in format doc. pe blog, ci doar in jpg., dar cei si mai ales cele care sunt interesate de obtinerea ei in forma originala, imi pot lasa un mesaj si le-o voi trimite negresit!

Alexis

Cerere de iesire cu baietii
Cerere de iesire cu baietii

2 comentarii:

Vali spunea...

Ce tare! Vreau si eu o cerere din asta! Ce trebuie sa fac?

Alexis spunea...

Buna Vali,

Trimite-mi adresa ta de mail, completand formularul de la pagina "Contact" si apoi verifica-ti posta electronica! ;-)

Trimiteți un comentariu